Wil je vaker buiten zijn in de zomer? Maar voel je je geforceerd om naar binnen te gaan wanneer het kouder wordt? Dat hoeft niet meer als je voor een buitenhaard kiest! Je kan langer buiten blijven zitten. In dit artikel geef ik je een aantal reden waarom je er eentje moet nemen voor jou tuin!

Romantisch

Het is leuk om ’s avonds in de zomer lekker buiten te zitten wanneer het aan het afkoelen is. Een wijntje erbij, een stokbroodje erbij. Het geeft een lekker zomers gevoel en door de haard wordt het lekker warmer. Je kunt er omheen zitten en zo de hele avond genieten!

Lente

Maar niet alleen in de zomermaanden is het fijn, ook in de lentezon en in de herfst kun je extra lang buiten blijven zitten. Door de haard in de buurt kun je lekker genieten van een drankje terwijl je met zijn allen geniet van de frisse lucht van buiten.

Met vrienden

Wanneer je een keer geen zin hebt om weer binnen te zitten, ga je lekker naar buiten zet je de haard aan en binnen no-time zit je heerlijk buiten. Je hebt frisse lucht en je kunt kijken naar de sterrenhemel. Het geeft extra sfeer aan je avond en het kan tot de vroege uurtjes doorgaan.

Ben je overtuigd om een buitenhaard te kiezen? Kijk eens tuinplek zodat je een goede haard kunt kiezen die bij jouw tuininterieur past. Op woonkanjer staan ook nog extra tips! Veel plezier met de leuke avondjes!